DMACK tyres nu i Danmark 

aug 1, 2016 | Nyheder

DMACK har igennem de senere år været fast leverandør af dæk til WRC-serien og er nu også repræsenteret i Danmark. DMACK blev i 2006 skabt af dækspecialist Dick Cormack med fokus på motorsport og er i dag repræsenteret i 70 land verden over. DMACK har siden 2011 været officiel leverandør til FIA World Rally Championship. Desuden ligger de navn til udviklingsklassen Drive DMACK Fiesta Trophy, hvor DMACK dæk også benyttes. Derudover er DMACK repræsenteret med ejet WRC team, som er en vigtig del af udviklingsprocessen.

Ideen bag DMACK er, at kunne levere dæk af højeste kvalitet, som både er konkurrencedygtige og har et fornuftigt prisniveau. Mange dækfabrikanter udvikler primært gadedæk og vælger derefter at vise sin kunnen i motorsport. DMACK har vendt den model om og har hovedfokus på at producere konkurrencedygtige dæk til motorsport.

BIRCH / Tvilum Rallyshow

DMACK vil være tilstede ved BIRCH / Tvilum Rallyshow fredag d. 12. august. Kom og besøg standen og se vores udvalg, herunder det netop lancerede RC2 dæk som henvender sig til både WRC og nationale løbsserier.

Besøg hjemmesiden www.dmack.dk og kontakt os gerne for mere information

For yderligere information kontakt:

DMACK Danmark
Kasper Nyman
Tlf.: 40 95 85 33
kasper@kaspernyman.com

www.dmack.dk