Fuld sæson i DK fra 2017

nov 29, 2016 | Nyheder

DMACK Danmark introducerer DMACK dækket i fuld sæson fra 2017 og dette vil ske på flere rallybiler. Med et nyt top konkurrencedygtigt dæk, fornuftige priser og nogle fordelsagtige opstartspakker tror vi på endnu flere kørere, end dem vi allerede har fået tilkendegivelser fra og har lavet aftaler med. Er du ikke en af dem, er du naturligvis også velkommen.

Vi har allerede lavet aftaler med flere af de danske unge talenter for 2017, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for. Målet med 2017 er også at indsamle erfaringer og hjælpe, så alle får den bedst mulige udnyttelse af deres dæk.

Dertil introducerer vi i 2018 en DMACK Rally Cup. Dette er i samarbejde med DMACK fabrikken og cuppen vil være opbygget således, at alle kan deltage og optage point på lige vilkår, således, at en stabil og hurtig R1 bil kan konkurrere på lige fod med f.eks. en R2 bil.

Reglement og præmier for DMACK Rally Cuppen kommer der en nærmere udmelding om i starten af 2017, men vi kan allerede nu sige, at der vil være meget attraktive præmier, som man ikke tidligere har kunne vinde i Danmark.

I starten af december kommer vi med nogle meget fordelsagtige opstartspakker, hvor man også får muligheden for at vinde en IPad Air.

Vi glæder os til at se dækket på rigtig mange biler – og se de mange sejre der kan kørers hjem, så 2017 bliver et spændende år.

 

For yderligere information kontakt:

DMACK Danmark
Kasper Nyman
Tlf.: 40 95 85 33
kasper@kaspernyman.com

www.dmack.dk

 

Information: DMACK mærket er startet af Dick Cormack i 2009. Målet fra starten af har været at producere dæk som kan deltage på det højeste niveau i motorsport. Sammen med Michelin og Pirelli, har DMACK været autoriseret dæk leverandør til FIA World Rally Championship siden 2011, hvor der dystes på de hårdeste og vanskeligste underslag i verden, fra grus, asfalt og is.