Classic Asfaltdæk

DMT-RC2 asfaltdæk fra DMACK

DMT-F Classic asfaltdæk til rally – E mærket

På baggrund af succesen i FIA World Rally Championship og forskellige regionale og nationale mesterskaber rundt om i verden har DMACK lanceret et nyt sortiment af asfaltdæk rettet specifikt til den voksende kategori af historisk og klassisk rallying.

Det nye udvalg af e-mærkede DMT-F Classic-dæk er tiltænkt historiske biler indeholder en lang række state-of-the-art udviklinger og er derfor konkurrencedygtige til alle biler.

Et nyt slidbanemønster er specielt designet til at opfylde de seneste FIA-anvisninger vedrørende historiske rallydækningsbestemmelser. Mønsteret er udviklet for at levere den bedst mulige ydeevne og sikkerhed i tørre, blandede og våde fører – dette giver en større fleksibilitet i blandede vej/vejrforhold.

Det historiske dæk fås i fire compounds: Hårdt, Medium, Soft og Ekstra Soft – med det ekstra soft dæk som sikre godt vejgreb situationer med full wet.

Konstruktionsdesignet og det optimerede mønster giver det bedst mulige dæk, der giver forbedret sidegreb og forbedret trækkraft og bremsevirkning.

Compounds

 

XS – Extra Soft asfaltdæk 

S – Soft asfaltdæk

M – Medium asfaltdæk

H – Hard asfaltdæk

Specifikationer for asfaltdæk

DMT-F Classic dækket fås i følgende størrelser

 Tommer Størrelse Compound Type Pris kr.
13 tomer 225/45-R13 XS, S, M & H DMT-F 1250,-
15 tommer 215/45-R15 XS, S, M & H DMT-F 1300,-
17 tommer 235/40-R17 XS, S, M & H DMT-F 1500,-

Alle priser er + moms.